01-02-2013: Ενημερωτικό Εργαστήρι για Γυναίκες στο Λέχοβο

Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Ενημερωτικό Εργαστήρι για Γυναίκες» πραγματοποιήθηκε στο Λέχοβο, από το Δήμο Αμυνταίου και το Κέντρο Στήριξης της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας των Γυναικών «Εργάνη». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «WINWIN: Γυναίκες σε Δίκτυο, για την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα».

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των γυναικών του Λεχόβου, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για δημιουργία γυναικείου συνεταιρισμού και την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το Κέντρο Εργάνη, με μεγάλη εμπειρία στη συμβουλευτική γυναικών για την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας, μπορεί να βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή και να στηρίξει με την τεχνογνωσία του γυναίκες της περιοχής μας που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά μόνες τους ή σε ομάδες.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης στο χαιρετισμό του δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Αμυνταίου θα στηρίξει οποιαδήποτε προσπάθεια επιθυμούν να ξεκινήσουν οι γυναίκες του Λεχόβου και κάθε Τοπικής Κοινότητας του Δήμου μας, περιορίζοντας το ρίσκο που ούτως ή άλλως περιλαμβάνει οποιαδήποτε επιχειρηματική πρωτοβουλία.

lexovo_ekdilosilexovo_ekdilosi_1