09-12-2015: ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ - ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΥΓΚΡ. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ Δ.ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

09-12-2015: ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΥΓΚΡ.ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ  Δ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

 

Ο Δήμαρχος του Δήμου Αμυνταίου προκηρύσσει ανοικτό δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, σύμφωνα με τον ΕΚΠΟΤΑ για την προμήθεια φωτιστικών σωμάτων της πράξης "Εξοικονόμηση ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό δημοσίων χώρων Δήμου Αμυνταίου με χρήση ενεργειακών λαμπτήρων LED" με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά, προϋπολογισμού 110.239,00 €.

Η χρηματοδότηση της προμήθειας θα καλυφθεί από το Πράσινο Ταμείο, χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική ανάπλαση 2012 – 2015».

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 14/4/2014, ημέρα Δευτέρα, με ώρα παράδοσης των προσφορών από τις 10.30 έως τις 11.00 στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμυνταίου, Γρ. Νικολαίδη 2, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν, όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, ενώσεις προμηθευτών εάν πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 8 του ΕΚΠΟΤΑ και συνεταιρισμοί.

Όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για την διενέργεια του διαγωνισμού και την συμμετοχή σε αυτόν συντάσσονται στην Ελληνική γλώσσα.

H προμήθεια και η τοποθέτηση των φωτιστικών από τον ανάδοχο θα γίνει σε συγκεκριμένα σημεία εντός των ορίων του Δήμου Αμυνταίου και πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις της
Τεχνικής Υπηρεσίας.

Η παραλαβή της διακήρυξης θα γίνει μέσω του διαδικτυακού τόπου του Δήμου Αμυνταίου www.amyntaio.gr ή με αίτημα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Υπεύθυνος υπάλληλος κα. Χαλούδη Αθηνά, τηλεφ. 2386350134, 2386350126, φαξ 2386350133 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Όσοι παραλάβουν την Διακήρυξη μέσω του διαδικτυακού τόπου (downloading) θα πρέπει επίσης κατά την παραλαβή της να αποστείλουν με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με Φαξ στο 2386350133 σχετικό έντυπο με τα στοιχεία των ενδιαφερομένων (όπως επωνυμία, διεύθυνση, ΤΚ, επάγγελμα, ΑΦΜ, τηλέφωνο, φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), έτσι ώστε η Αναθέτουσα Αρχή να έχει στη διάθεση της πλήρη κατάλογο όσων παρέλαβαν τη Διακήρυξη, για την περίπτωση που θα ήθελε να τους αποστείλει τυχόν συμπληρωματικά έγγραφα ή διευκρινίσεις επ’ αυτής.

 

1) Διακήρυξη
2) Τεχνική Μελέτη
3) Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς
Διευκρινίσεις
Διευκρινίσεις 2
Διευκρινίσεις 3