Αποφάσεις 29ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου

Απ. 292-2017: Έγκριση Επέμβασης σε δασική έκταση στην Τ.Κ. Σκλήθρου για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης, καλλιέργεια πηγών Τ.Κ. Σκλήθρου. Έγκριση Επέμβασης σε δασική έκταση στην Τ.Κ. Σκλήθρου για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης, καλλιέργεια πηγών Τ.Κ. Σκλήθρου.

Απ. 293-2017: Έγκριση Ανανέωσης - Χορήγησης Παραγωγικής άδειας πωλητή Λαϊκής Αγοράς Αμυνταίου. (Κωτσίδη Ιωάννη) Έγκριση Ανανέωσης - Χορήγησης Παραγωγικής άδειας πωλητή Λαϊκής Αγοράς Αμυνταίου. (Κωτσίδη Ιωάννη)

Απ. 294-2017: Αποδοχή παραίτησης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΤΕΠΑ και ορισμός εκ νέου. Αποδοχή παραίτησης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΤΕΠΑ και ορισμός εκ νέου. Αποδοχή παραίτησης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΤΕΠΑ και ορισμός εκ νέου.

Απ. 295-2017: Έγκριση Ανανέωσης - Χορήγησης Παραγωγικής άδειας πωλητή Λαϊκής Αγοράς Αμυνταίου. (Τουλγαρίδου Αντωνία). Έγκριση Ανανέωσης - Χορήγησης Παραγωγικής άδειας πωλητή Λαϊκής Αγοράς Αμυνταίου. (Τουλγαρίδου Αντωνία).

Απ. 296-2017: Γνωμοδότηση αναδάσωσης έκτασης στα πλαίσια του έργου «Διαδριατικός αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ)».

Απ. 297-2017: Έγκριση μελέτης και διενέργειας προμήθειας με τίτλο " Προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών ", με ΚΑ : 15.7135.028, προϋπολογισμό 47.000,00 € και χρηματοδότηση ΕΑΠ. Έγκριση μελέτης και διενέργειας προμήθειας με τίτλο " Προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών ", με ΚΑ : 15.7135.028, προϋπολογισμό 47.000,00 € και χρηματοδότηση ΕΑΠ.

Απ. 298-2017: Έγκριση αντικειμένου μελέτης με τίτλο «ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΚ ΛΙΜΝΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ» προϋπολογισμού 17.500,00€ (με ΦΠΑ) και καθορισμός τρόπου ανάθεσής της.

Απ. 299-2017: Κατάταξη σε κατηγορίες των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αμυνταίου σύμφωνα με το άρθρο 56Α του Ν.2725/1999 όπως τροποποιήθηκε με τον Ν.4479/2017 (Α΄ 54) και ισχύει. Κατάταξη σε κατηγορίες των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αμυνταίου σύμφωνα με το άρθρο 56Α του Ν.2725/1999 όπως τροποποιήθηκε με τον Ν.4479/2017 (Α΄ 54) και ισχύει.

Απ. 300-2017: Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αίτηση του αναδόχου του έργου «Ανακατασκευή οδού στην Τ.Κ. Νυμφαίου» προϋπολογισμού μελέτης 7.000,00€, περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας ολοκλήρωσης εκτέλεσης του. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αίτηση του αναδόχου του έργου «Ανακατασκευή οδού στην Τ.Κ. Νυμφαίου» προϋπολογισμού μελέτης 7.000,00€, περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας ολοκλήρωσης εκτέλεσης του.

Aπ. 301-2017: Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αίτηση του αναδόχου του έργου «Διαμόρφωση - συντήρηση - αναβάθμιση χώρου καταφυγίου αδέσποτων ζώων Δήμου Αμυνταίου» προϋπολογισμού μελέτης 100.000,00€, περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας ολοκλήρωσης εκτέλεσης του. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αίτηση του αναδόχου του έργου «Διαμόρφωση - συντήρηση - αναβάθμιση χώρου καταφυγίου αδέσποτων ζώων Δήμου Αμυνταίου» προϋπολογισμού μελέτης 100.000,00€, περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας ολοκλήρωσης εκτέλεσης του.

Απ. 302-2017: Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αίτηση του αναδόχου του έργου «Διαμόρφωση χώρου κοιμητηρίων Αμυνταίου» προϋπολογισμού μελέτης 73.600,00€, περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας ολοκλήρωσης εκτέλεσης του. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αίτηση του αναδόχου του έργου «Διαμόρφωση χώρου κοιμητηρίων Αμυνταίου» προϋπολογισμού μελέτης 73.600,00€, περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας ολοκλήρωσης εκτέλεσης του.

Απ.303-2017: Ορισμός Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής για το έργο «Δεξαμενή ύδρευσης Τ.Κ. Κέλλης». Ορισμός Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής για το έργο «Δεξαμενή ύδρευσης Τ.Κ. Κέλλης».

Απ. 304-2017: Συζήτηση και λήψη απόφασης για την απευθείας πώληση ξυλείας – υλοτομίας της συστάδας 4γ του δασοκτήματος της Τ.Κ. Νυμφαίου του Δ. Αμυνταίου. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την απευθείας πώληση ξυλείας – υλοτομίας της συστάδας 4γ του δασοκτήματος της Τ.Κ. Νυμφαίου του Δ. Αμυνταίου.

Απ. 305-2017: Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση του συμφωνητικού πώλησης της συστάδας 3δ του δασοκτήματος της Τ.Κ. Ασπρογείων του Δ. Αμυνταίου. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση του συμφωνητικού πώλησης της συστάδας 3δ του δασοκτήματος της Τ.Κ. Ασπρογείων του Δ. Αμυνταίου.

Απ. 306-2017: ΄Εγκριση της αριθ. 105/2017 απόφασης του ΔΣ της ΔΕΤΕΠΑ με τίτλο «Έκπτωση επί της κατανάλωσης για τις νέες συνδέσεις καταναλωτών περιόδου 2017-2018». ΄Εγκριση της αριθ. 105/2017 απόφασης του ΔΣ της ΔΕΤΕΠΑ με τίτλο «Έκπτωση επί της κατανάλωσης για τις νέες συνδέσεις καταναλωτών περιόδου 2017-2018».

Απ.307-2017: ΄Εγκριση της αριθ. 106/2017 απόφασης του ΔΣ της ΔΕΤΕΠΑ με τίτλο «Αίτημα της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων για χορήγηση έκπτωσης επί των τελών σύνδεσης». ΄Εγκριση της αριθ. 106/2017 απόφασης του ΔΣ της ΔΕΤΕΠΑ με τίτλο «Αίτημα της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων για χορήγηση έκπτωσης επί των τελών σύνδεσης».

Απ. 308-2017: ΄Εγκριση της αριθ. 26/2017 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Αθλητισμού του Δήμου Αμυνταίου με τίτλο «Τροποποίηση Προϋπολογισμού».

Απ.309-2017: Διοργάνωση εκδήλωσης στις 23-10-2017 στο Λέχοβο για το έτος Καζαντζάκη στα πλαίσια των εκδηλώσεων Αμύνταια 2017.

Απ. 310-2017: Συνδιοργάνωση εκδήλωσης με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βλάχων. Συνδιοργάνωση εκδήλωσης με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βλάχων. Συνδιοργάνωση εκδήλωσης με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βλάχων.

Απ. 311-2017: Διοργάνωση εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 6ης Νοεμβρίου.

Απ. 312-2017: Οργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων από τον Δήμο Αμυνταίου για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Απ. 313-2017: Έγκριση Ανανέωσης - Χορήγησης Παραγωγικής άδειας πωλητή Λαϊκής Αγοράς Αμυνταίου. Έγκριση Ανανέωσης - Χορήγησης Παραγωγικής άδειας πωλητή Λαϊκής Αγοράς Αμυνταίου.

Απ. 314-2017: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου περί της υλοποίησης του προϋπολογισμού Γ΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2016. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου περί της υλοποίησης του προϋπολογισμού Γ΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2016.

Απ. 315-2017: Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την με αριθμό 222/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Απ. 316-2017:Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την με αριθμό 244/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Απ. 317-2017:21. Διαγραφές από βεβαιωτικούς καταλόγους

Απ. 318-2017: ΄Εγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής γενικών υπηρεσιών Δήμου Αμυνταίου. ΄Εγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής γενικών υπηρεσιών Δήμου Αμυνταίου.

Απ. 319-2017: Διάθεση και ψήφιση πιστώσεων. Διάθεση και ψήφιση πιστώσεων.

Αποφάσεις 26ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου

Απ. 288-2017: Επί αιτήσεως Δαφούλη Ρεβέκκα-σπουδάστρια ΤΕΙ, για πρακτική άσκηση στο Δήμο Αμυνταίου Επί αιτήσεως Δαφούλη Ρεβέκκα-σπουδάστρια ΤΕΙ, για πρακτική άσκηση στο Δήμο Αμυνταίου

Απ. 289-2017: Τροποποίηση της με αριθμό 193/2017 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου που αφορά την «Προσωρινή αποδοχή ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας του προσωπικού που παρείχε πραγματικά αυτές την 7/6/2017 και μέχρι το αργότερο την 31/3/2018, σύμφωνα με τις εξαιρετικές προϋποθέσεις της παρ. 2 του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017». Τροποποίηση της με αριθμό 193/2017 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου που αφορά την «Προσωρινή αποδοχή ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας του προσωπικού που παρείχε πραγματικά αυτές την 7/6/2017 και μέχρι το αργότερο την 31/3/2018, σύμφωνα με τις εξαιρετικές προϋποθέσεις της παρ. 2 του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017».